NIMA A1 Communicatie

Opleiding NIMA Communicatie: examen A1

 

De opleiding NIMA Communicatie bestaat uit één module die getoetst wordt door middel van twee examens. Het examen van module A1 van deze opleiding bestaat uit het toetsen van je theoretische kennis. Deze heb je tijdens de afgelopen weken opgedaan.

 

Hoe ziet deze toets er precies uit?

Het examen A1 van de opleiding NIMA Communicatie bestaat in totaal uit twee onderdelen. Allereerst krijg je dertig meerkeuzevragen, waarbij het accent ligt op feitenkennis die je tijdens deze opleiding NIMA Communicatie geleerd hebt. Vervolgens krijg je vijftien meerkeuzevragen die zijn opgebouwd rondom een aantal situatieschetsen. Hierbij ligt het accent op inzicht (op basis van feitenkennis en begrip). Voor dit examen krijg je in totaal 90 minuten de tijd.

De examens voor deze opleiding NIMA Communicatie worden afgenomen door NIMA. Inschrijving voor de examens is altijd voor eigen verantwoordelijkheid.

De kosten voor dit schriftelijke A1 examen zijn 250,- euro. Voor meer informatie met betrekking tot het examen verwijzen wij je door naar de website van NIMA: www.nima.nl. Wil je meer weten over de andere (A2) module van deze opleiding NIMA Communicatie? Of wil je meer algemene informatie over de opleiding NIMA Communicatie.

 

GA NAAR EXAMEN MODULE A2

GA NAAR NIMA COMMUNICATIE A

Direct inschrijven?


[contact-form-7 id="221" title="Contactformulier 1"]