NIMA B Corporate Communicatie

Waarom de NIMA Corporate Communicatie opleiding B?

Bij NIMA Opleidingen Zuid kun je de NIMA Corporate Communicatie opleiding B volgen.  Je ontvangt bij ons na afloop een NIMA-diploma. Zo ben je verzekerd van een diploma dat algemeen erkend wordt, en dus waarde heeft en waar je in je verdere loopbaan mee vooruit kunt.

 

Wat leer je op NIMA Corporate Communicatie opleiding B?

Als professional op het gebied van Corporate Communicatie werk je aan het imago van een organisatie. Je draagt er zorg voor dat dit zowel op intern als extern gebied zo optimaal mogelijk wordt uitgedragen. Binnen je vakgebied krijg je dagelijks te maken met de interne communicatieproblematiek binnen je organisatie en dien je over een goed probleemoplossend vermogen te beschikken. Met de NIMA Corporate Communicatie opleiding B verdiep je je kennis over communicatie en leer je hoe je om moet gaan met alle niet-commerciële communicatie binnen een organisatie. Je leert zo alles wat je nodig hebt om als communicatiemedewerker of -adviseur te kunnen opereren en aan de slag te kunnen!

 

Doelgroep en niveau van de NIMA Corporate Communicatie opleiding B

De NIMA Corporate Communicatie opleiding B is gericht op communicatiemedewerkers of communicatieadviseurs die al praktijkervaring hebben. Wil je deze opgedane ervaring met een officieel diploma erkennen? Dan is deze corporate communicatie opleiding geschikt voor jou. Maar ook als je je verder wilt verdiepen in Corporate Communicatie, is de NIMA Corporate Communicatie opleiding B uitermate geschikt. De opleiding wordt gegeven op HBO-niveau, we raden dan ook HBO werk- en denkniveau aan. Om toegang te krijgen tot deze NIMA Corporate Communicatie opleiding is het handig dat je eerst een opleiding op NIMA niveau A afgerond hebt.

 

Programma

Deze NIMA Corporate Communicatie opleiding bestaat uit twee modulen: De eerste is de theoretische module B1. Dan is er nog de specialisatiemodule B2, waarbij een communicatieplan moet worden geschreven. Wil je meer weten over de inhoud van deze beide modules van de NIMA Corporate Communicatie opleiding B? Klik dan op onderstaande links.

MEER INFORMATIE OVER MODULE B1 CORPORATE COMMUNICATIE
MEER INFORMATIE OVER MODULE B2 CORPORATE COMMUNICATIE

 

Diploma/certificaat

De examens worden afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). Inschrijving voor de examens gebeurt altijd voor eigen rekening en op eigen risico. Studiebelasting voor deze NIMA Corporate Communicatie opleiding is ongeveer tien klokuren per lesweek.

Direct inschrijven?


[contact-form-7 id="221" title="Contactformulier 1"]