NIMA B Non-profit/ Overheidscommunicatie

Waarom de non-profit / Overheidscommunicatie opleiding van NIMA Opleidingen Zuid?

 

Met de opleiding non-profit / overheidscommunicatie van NIMA Opleidingen Zuid verdiep je je in alle taken, vraagstukken en bezigheden van een professional in non-profit of- overheidscommunicatie. NIMA staat voor Nederlands Instituut voor Marketing, dit gevestigde instituut neemt ook de examens af, waardoor je uiteindelijk een NIMA-diploma in ontvangst mag nemen. NIMA staat goed bekend, waardoor je diploma algemeen erkend en goed ontvangen zal worden.

 

Wat leer je tijdens de NIMA Non-profit / Overheidscommunicatie opleiding?

 

Tijdens de NIMA Non-profit / Overheidscommunicatie opleiding leer je alle vaardigheden die een senior communicatie in de overheids-of non-profit sector nodig heeft. Vaak ben je al aan het werk in deze sector en wil je graag je kennis verbreden. De twee modules zorgen ervoor dat je zowel de theoretische als de praktische kant onder de knie krijgt. Beide modules worden afgesloten met een NIMA-examen.

 

Doelgroep en niveau van de NIMA non-profit / overheidscommunicatie opleiding

 

De opleiding NIMA non-profit / overheidscommunicatie is geschikt voor communicatiemedewerkers of -adviseurs met praktijkervaring. Ben jij al werkzaam binnen de non-profit- of overheidscommunicatie? Dan is de NIMA non-profit / overheidscommunicatie opleiding zeker wat voor jou. Het niveau van de opleiding NIMA non-profit communicatie en NIMA overheidscommunicatie is HBO-niveau. Omdat het een gespecialiseerde opleiding betreft, is het ook vereist om werkervaring te hebben.

 

Programma NIMA non-profit / overheidscommunicatie opleiding

 

Het programma van de NIMA non-profit / overheidscommunicatie bestaat ut twee modulen. Module B1 heeft vooral betrekking op theoretische kennis en wordt ook afgesloten met een toets, terwijl je in module B2 meer de praktijk ingaat. Deze module sluit je uiteindelijk af door een communicatieplan te schrijven. Wil je meer weten over beide modules en de bijbehorende examinering door NIMA? Klik dan op onderstaande links.

 

NIMA non-profit / overheidscommunicatie module B1
NIMA non-profit / overheidscommunicatie module B2

 

Diploma/certificaat

De examens voor de opleiding NIMA non-profit / overheidscommunicatie worden afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). Inschrijving voor de examens is altijd voor eigen rekening en verantwoordelijkheid. Studiebelasting voor deze opleiding omvat ongeveer 10 klokuren per lesweek.

Direct inschrijven?


[contact-form-7 id="221" title="Contactformulier 1"]