NIMA B1 Corporate Communicatie

NIMA Corporate Communicatie manager opleiding module B1

Welkom bij de NIMA Communicatie Manager opleiding van NIMA Opleidingen Zuid. Tijdens de module B1 van deze communicatie manager opleiding word je wegwijs in de theorie waar je in je verdere loopbaan als Corporate Communicatiemanager iets aan hebt.

Tijdens de NIMA Corporate Communicatie B1 Module worden de volgende thema’s behandeld:

  • Communicatie algemeen. Leer alles over communicatietheorieën, de communicatiemix, hoe je een communicatiestrategie en communicatiebeleid bepaalt, en hoe je moet budgetteren.
  • Geïntegreerde communicatie. Hou rekening met het corporate image, je identiteit en imago, de accountability van communicatie, het opstellen van een reclameplan.
  • Interne- en concerncommunicatie. Hoe zit het met public relations, je reputatiemanagement en identiteitsmarketing? Je regievoering bij crisiscommunicatie, interne organisatie en imago en het opstellen van een intern communicatieplan.
  • Marketingcommunicatie en consumentengedrag. Doe onderzoek, hou je bezig met customer insights en het gebruik hiervan in de communicatie, Maak een marketingcommunicatieplan en zet marketingcommunicatie-instrumenten effectief in.
  • Online communicatie. Hoe maak je een digitale marketingmix, voer je effectief social mediabeleid. Verder maak je kennis met social media begrippen, contentmarketing en social media advertising.

 

NIMA Corporate Communicatie Manager opleiding: B1 examen

Uiteraard wordt deze Communicatie Manager Opleiding B1 ook afgerond met een passend examen. Het NIMA Corporate Communicatie B1 examen wordt schriftelijk afgenomen en duurt drie uur. Aan de hand van één of meer casussen met open vragen word je getoetst op het toepassen van jouw opgedane kennis, inzicht en vaardigheden op een praktijksituatie.

In dit onderdeel moet je de kernproblemen/uitdagingen abstraheren en in de antwoorden tot uiting laten komen. De kosten voor het NIMA Corporate Communicatie B1 examen bedragen 375,- euro.

Na voltooiing van beide modules (B1 en B2) mag je het corporate communicatie diploma van NIMA in ontvangst nemen. Als je alleen het examen voltooit van de NIMA B1 corporate communicatie module, dan ontvang je enkel een certificaat.

Wil je meer weten over NIMA Corporate communicatie B, of over de bijbehorende module B2 en het daarbij horende examen? Klik dan op onderstaande links.

NAAR MODULE B2 CORPORATE COMMUNICATIE
NAAR NIMA CORPORATE COMMUNICATIE B – GEHELE OPLEIDING

Direct inschrijven?


[contact-form-7 id="221" title="Contactformulier 1"]