NIMA B2 Corporate Communicatie

Corporate communicatiemanager opleiding B2

Ook deze Corporate communicatiemanager opleiding bestaat uit twee modules. In module B1 gingen we dieper in op de theorie die in de Corporate communicatie bruikbaar zijn. Met als logisch vervolg dat de Corporate communicatiemanager opleiding verder ingaat op de praktijk. Als je beide modules succesvol afgerond hebt, kun je het NIMA-diploma in ontvangst nemen. Mocht je een van de twee modules afgerond hebben, dan ontvang je alleen een certificaat.

 

Het examen B2 van de corporate communicatiemanager opleiding:

Tijdens de NIMA Corporate Communicatie B2 ga je aan de slag met het schrijven van een marketingcommunicatieplan. De exameneisen van het plan staan hieronder beschreven. Gedurende deze module schrijf je een marketingcommunicatieplan. Uiteraard gebeurt dit onder begeleiding van je docent. Tijdens iedere bijeenkomst wordt hier tijd voor uitgetrokken.

 

Examen Corporate communicatiemanager opleiding B2

Voor het behalen van de NIMA Corporate communicatiemanager opleiding B2 schrijf je een communicatieplan. Dit plan verdedig je mondeling voor twee NIMA-examinatoren. Daarna volgt een criteriumgericht interview waarin je laat zien dat je over inzicht op het niveau B2 beschikt. Het communicatieplan dat je schrijft moet voldoen aan de volgende voorwaarden:

-minimaal 10 pagina’s A4

-maximaal 25 pagina’s A4 exclusief voorblad, inhoudsopgave en bijlagen

-maximaal 5 pagina’s A4 bijlagen

 

Het examen van de NIMA Corporate Communicatie B2 kost 475,- euro. Inschrijving is altijd voor eigen rekening en verantwoordelijkheid.

 

Na voltooiing van beide modules (B1 en B2) mag je het corporate communicatie diploma van NIMA in ontvangst nemen. Als je alleen het examen voltooit van de NIMA B2 corporate communicatie module, dan ontvang je enkel een certificaat.

 

Wil je meer weten over de andere module (B1) van de Corporate communicatiemanager opleiding? Ga dan naar onderstaande links.

NAAR MODULE B1 CORPORATE COMMUNICATIE

NIMA B CORPORATE COMMUNICATIE – gehele opleiding

 

 

Direct inschrijven?


[contact-form-7 id="221" title="Contactformulier 1"]