NIMA B2 non profit/overheidscommunicatie

Non-profit communicatie diploma

 

Ook deze NIMA-opleiding non profit/overheidscommunicatie bestaat uit twee modules. Om het Non-profit communicatie diploma van NIMA te behalen, dien je beide modules met goed gevolg af te sluiten. Terwijl de module B1 op de algemene communicatietheorie focust, gaan we in module B2 verder in op de praktijk van het vak van de non-profit overheidscommunicatieadviseur. Module B1 en module B2 vormen samen het complete Non-profit communicatie diploma. Mocht je alleen module B1 afgerond hebben, dan ontvang je in plaats van het NIMA non-profit communicatie diploma een certificaat.

 

Het examen B2 als onderdeel van het NIMA non-profit communicatie diploma.

 

Tijdens module B2 van NIMA non-profit/overheidscommunicatie ga je aan de slag met het schrijven van een communicatieplan. Tijdens het mondelinge examen verdedig en presenteer je het plan zoals je dit geschreven hebt. Na dit examen volgt een criteriumgericht interview van 25 minuten waarin je aantoont over de skills te beschikken die voor niveau B2 en het NIMA Non-profit communicatie diploma nodig zijn.

Het plan moet voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Je communicatieplan moet uit minstens tien en maximaal 25 pagina’s a4 bestaan (exclusief voorblad, inhoudsopgaaf en bijlages).
  • Maximaal 5 pagina’s bijlages

Je mag beide modules in willekeurige volgorde afleggen. Let wel: pas als je beide modules succesvol hebt afgerond, ontvang je het non-profit communicatie diploma van NIMA. Het examen B2 kost 525,- euro. Wil je meer weten over de andere module (B1) die je dient te behalen om het NIMA non-profit communicatie diploma in ontvangst te nemen? Of misschien wil je wel meer algemene informatie over de opleiding NIMA non-profit/overheidscommunicatie? Kijk dan bij onderstaande links.

 

NIMA non-profit/overheidscommunicatie B1
NIMA non-profit/overheidscommunicatie B algemeen

 

Direct inschrijven?


[contact-form-7 id="221" title="Contactformulier 1"]