NIMA B2 Sales Verkoopleider

NIMA opleidingen sales: Verkoopleider module B2

 

Tijdens de module B2 van de NIMA opleidingen sales: Verkoopleider gaan we dieper in op de dagelijks praktijk in het vak van de verkoopleider. Tijdens deze module van de NIMA opleidingen sales B2 tot verkoopleider schrijf je je eigen accountplan uit en aan het eind van deze cursus presenteer je dit. Je leert verder hoe je een verkoopgesprek moet voeren en de gesprekstechnieken gebruik je in je presentatie.

Examinering NIMA opleidingen sales: Verkoopleider module B2

 

Ook bij dit onderdeel van de opleiding leg je aan het einde een NIMA examen af. In tegenstelling tot het theoretische B1 examen, wordt het examen van NIMA opleidingen sales: verkoopleider module B2 mondeling afgelegd. Dit examen toetst je praktische vaardigheden aan de hand van de volgende twee onderdelen:

 

Onderdeel 1: de kandidaat van de NIMA Sales opleiding schrijft een verkoopplan dat hij of zij presenteert en verdedigt tijdens het mondelinge examen.

 

Onderdeel 2: de kandidaat voert een verkoopgesprek met een teamlid (verkoper).

 

Voor meer informatie met betrekking tot het examen NIMA opleidingen Sales verkoopleider verwijzen wij je graag door naar de website van NIMA.

Het mondelinge B2 examen kost in totaal 409,- euro. Bij je totaalprijs zit per module een examen inbegrepen, herexamens worden apart gefactureerd. Wil je meer weten over het algemene gedeelte van deze NIMA opleidingen sales: Verkoopleider, over de kosten, de startdata en nog veel meer? Of wil je weten hoe de andere (B1) module er precies uitziet. Klik dan op onderstaande links.

 

Ga naar NIMA Sales verkoopleider: algemeen

Ga naar NIMA Sales verkoopleider module B1

 

 

Direct inschrijven?


[contact-form-7 id="221" title="Contactformulier 1"]