NIMA Basiskennis Online Marketing

Online marketing is niet meer weg te denken uit de heden daagse bedrijfsleven. Wil je meer weten over marketing en de online middelen, om zo uw kansen op de arbeidsmarkt als marketeer te verbreden? Dan is NIMA Basiskennis Online Marketing de opleiding voor jou. Het NIMA Examen Basiskennis Online Marketing vormt de basis van een beroep of rol binnen het marketingdomein. Je leert hoe je de online marketinginstrumenten moet analyseren en kunt inzetten. Denk daarbij aan content marketing, website-usability, owned, earned en paid media, zoekmachinemarketing, e-mailmarketing en analytics. Kun je niet wachten met de opleiding NIMA Basiskennis Online Marketing? Klik hier  en begin vandaag nog met het lezen over owned, earned en paid media en kom erachter of deze Basiskennis Online Marketing opleiding bij jou past.

Doelgroep

Dit examen is voor iedereen die kennis wil maken met de grondbeginselen van online marketing.

Niveau

MBO

Vooropleiding

MBO, HAVO, VWO of minimaal 18 jaar. Voor dit examen is geen relevante werkervaring vereist.

Programma

Programma

Binnen het programma van de opleiding NIMA Basiskennis Online Marketing komen de onderstaande onderwerpen aan bod:

  • algemeen: online marketingcommunicatie, online marketing, doel van een website en content marketing mogelijkheden
  • attention, consideration: online advertising en social media
  • consideration, action: zoekmachinemarketing, SEO en SEA
  • loyalty: e-mailmarketing en eisen effectieve emailcampagne
  • website: websites, contentstijlen en analytics

NIMA examen

De NIMA Basiskennis Online Marketing examen wordt digitaal afgenomen. De toets zal bestaan uit 45 meerkeuze vragen. Bij de toetsing wordt een evenwichtige spreiding van de onderwerpen uit de exameneisen nagestreefd. Je krijgt hier anderhalf uur de tijd voor.

Voor meer informatie met betrekking tot het examen verwijzen wij je door naar de website van NIMA.

Studiebelasting

De studielast van deze opleiding NIMA marketing basiskennis is circa 4 uren per lesweek.

Diploma NIMA Online Marketing

De examens worden afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). Inschrijving geschiedt altijd voor eigen rekening en verantwoordelijkheid.

Duur van de opleiding

(Zater)dagopleiding:  5 lesweken
Avondopleiding:        9 lesweken

Lesdag en –tijd

Onze opleidingen en trainingen worden aangeboden in de avonduren en overdag. De avondopleiding start om 19.00 uur tot 21.30 uur (inclusief een pauze van 15 minuten). De (zater)dagopleiding start om 10.00 uur tot 15.00 uur (inclusief een koffiepauze en een lunch).

Startdata

Onze opleidingen starten in september, oktober, februari en maart. De losse modulen en trainingen kennen verschillende start momenten in het jaar. Wij bieden je de mogelijkheid, in overleg, de opleiding op een specifieke dag en/of tijd te volgen. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen. NIMA opleidingen Zuid is een onderdeel van De Laat Kenniscentrum. Klik hier voor de reguliere startdata. Je vindt de data onder de tab ‘Planningen’.

Cursusprijs

(Zater)dagopleiding (5):   1180,- euro
Avondopleiding (9):         1180,- euro

Deze bedragen zijn inclusief studiemateriaal. Wij willen je erop wijzen dat de bedragen zijn gebaseerd op een minimale deelname van vijf cursisten. Bij minder dan vijf cursisten start de cursus wel op, maar tegen een andere tariefstelling.

Examenkosten

De examens worden afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). Je legt het examen voor de opleiding NIMA Basiskennis Online Marketing bij de Associatie. Inschrijving geschiedt altijd voor eigen rekening en verantwoordelijkheid. De examenkosten voor de opleiding NIMA Basiskennis Online Marketing bedragen circa 199,- euro.

Heb je nog vragen over de cursusprijs of heb je behoefte aan meer informatie over de opleiding NIMA Basiskennis Online Marketing? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de opleiding NIMA Basiskennis Online Marketing? Neem dan gerust contact met ons op.

Vervolgstudie

Ben je klaar met de opleiding NIMA Basiskennis Online Marketing en wil je graag doorstuderen? Kies dan voor de opleiding NIMA Online Marketing.

Bijles

Heb je onverhoopt je NIMA-examen niet gehaald of wil je graag meer lessen voor je examen? Vraag dan via uw docent of het inschrijfbureau meer informatie over onze bijlestrajecten voor NIMA.

Direct inschrijven?


[contact-form-7 id="221" title="Contactformulier 1"]