NIMA B Marketingcommunicatie

Met de Marketingcommunicatie B NIMA opleiding leiden we je op in de basis van de marketingcommunicatie. Adviseer op basis van marketingsuitgangspunten welke communicatie-inspanningen passend zijn om een product of dienst zo succesvol mogelijk op de markt te zetten. Met de Marketingcommunicatie B NIMA opleiding leg je een goede basis in de marketingcommunicatie aan én vergroot je tegelijkertijd je kansen op de arbeidsmarkt.

Voor wie is de Marketingcommunicatie B NIMA opleiding geschikt?

De doelgroep voor deze opleiding is de toekomstige marketingcommunicatiemedewerker of -adviseur. Streef jij een loopbaan in de marketingcommunicatie na of ga je daar snel mee beginnen? Dan is deze opleiding met stip voor jou geschikt. Het niveau van deze opleiding is HBO/HBO+.

Ook valt deze opleiding onder de scholingsvoucher van het UWV. Meer informatie over de scholingsvoucher? Klik hier.

 

Één opleiding, twee modules.

De Marketingcommunicatie B NIMA opleiding bestaat uit twee delen. Deze delen noemen we ook wel modules. Module B1 is de theoretische module, en module B2 is de toepassing van de theorie. Onder onderstaande links vind je uitgebreidere informatie over beide modules.

GA NAAR MODULE B1
GA NAAR MODULE B2

 

Marketingcommunicatie B NIMA opleiding: het examen

De Marketingcommunicatie B NIMA opleiding wordt pas afgerond als beide modules met succes afgerond zijn. Beide modules kunnen in willekeurige volgorde worden afgelegd. Wanneer je enkel de NIMA B2 module marketingcommunicatie hebt afgerond, ontvang je geen diploma maar het NIMA B2 Certificaat. Wil je meer informatie omtrent de examens? Kijk dan op de website van NIMA.

De examens worden afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing. NIMA staat voor kwaliteit van opleiding. Met een diploma dat afgenomen is door NIMA ben je dus verzekerd van een papiertje dat goed bekendstaat!

 

Duur van de Marketingcommunicatie B NIMA opleiding:

Deze opleiding wordt aangeboden als (zater) dagopleiding en als avondopleiding. Kies je voor de (zater)dagopleiding, dan duurt de opleiding 8 lesweken. Deze opleiding start om 10.00 en duurt tot 15.00 uur. Hierbij zit een koffiepauze en lunch inbegrepen.

Wanneer je voor de avondopleiding kiest, duurt de Marketingcommunicatie B NIMA opleiding in totaal 18 lesweken. De avondopleiding start om 19.00 uur en duurt tot 21.30. Dit is inclusief een pauze van 15 minuten.

 

Wanneer start de Marketingcommunicatie B NIMA opleiding?

Onze opleidingen starten in september, oktober, februari en maart. De losse modulen en trainingen kennen verschillende startmomenten in het jaar. Verder bieden wij de mogelijkheid om, in overleg, de Marketingcommunicatie B NIMA opleiding op een specifieke dag en/of tijd te volgen. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

NIMA opleidingen Zuid is een onderdeel van De Laat Kenniscentrum. Klik hier voor de reguliere startdata. Je vindt deze data ook onder de tab ‘Planningen’.

 

Wat kost de Marketingcommunicatie B NIMA opleiding?

Voor deze opleiding hanteren wij twee prijzen. De (zater)dagopleiding kost 2450, euro, de avondopleiding 2350,- euro. Deze prijzen gelden voor beide modules en gaan uit van een minimum van vijf cursisten bij aanvang van de Marketingcommunicatie B NIMA opleiding.

Wil je meer informatie? Kijk onder de verschillende tabbladen voor de verschillende modules of neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Vervolgstudie

Uw opleiding NIMA marketingcommunicatie B afgerond? Start dan met de opleiding NIMA Business MarketingNIMA/MOA Customer Insight Management B óf NIMA consumentenmarketing B.

NIMA opleidingen Zuid is een onderdeel van De Laat Kenniscentrum.

Direct inschrijven?


[contact-form-7 id="221" title="Contactformulier 1"]