NIMA B2 Marketingcommunicatie

Marketingcommunicatie opleiding NIMA module B2

Deze module van de Marketingcommunicatie opleiding NIMA B2 brengt de geleerde theorie in de praktijk. Het is dan ook aan te raden om deze module na module B1 te volgen, maar dat hoeft niet. Beide modules kunnen in willekeurige volgorde gevolgd worden.

Wat kun je verwachten van Marketingcommunicatie opleiding NIMA module B2?

Maar wat leer je precies tijdens deze module? Tijdens module B2 ga je echt aan de slag met het opstellen van een marketingcommunicatieplan. Uiteraard word je begeleid door een docent tijdens het schrijven van je marketingcommunicatieplan. De eisen hiervoor staan beschreven in de Exameneisen module B2. Iedere bijeenkomst van deze Marketingcommunicatie opleiding NIMA module B2 wordt er tijd uitgetrokken voor het schrijven van dit plan.

Module B2: het examen

Tijdens het examen van module B2 van deze NIMA Marketingcommunicatie opleiding lever je het marketingcommunicatieplan in waaraan je de afgelopen weken hebt gewerkt. Dit examen wordt afgenomen door NIMA. Voor meer informatie kun je ook op de website van NIMA terecht. De kosten voor het B2 specialisatie examen van deze marketingcommunicatie opleiding bedragen 475,- euro. Je ontvangt het diploma wanneer je zowel module B1 als B2 heeft afgesloten. Heb je enkel module B2 afgerond, dan ontvang je een certificaat van module B2.

 

Wil je graag meer weten over deze opleiding of de B1-module? Klik dan op onderstaande links:

GA NAAR NIMA MARKETINGCOMMUNICATIE B1

GA NAAR NIMA MARKETINGCOMMUNICATIE B COMPLEET

Direct inschrijven?


[contact-form-7 id="221" title="Contactformulier 1"]