NIMA B Sales Accountmanager

Waarom kiezen voor deze NIMA Sales Accountmanager opleiding?

Jij hebt een loopbaan in de sales of gaat hier binnenkort aan beginnen. Een accountmanager vervult binnen iedere organisatie een zeer belangrijke rol. Immers: jij beheert het klantenbestand. En zonder klanten, geen zaken. Tijdens de NIMA Sales Accountmanagement opleiding NIMA werk je aan zowel je persoonlijke vaardigheden als je sales-kwaliteiten.

 

Wat leer je tijdens deze Sales opleiding verkoopopleiding?

Je leert verschillende verkooptechnieken toe te passen en meer rendement uit je klantenbestand te halen. Onze NIMA Sales accountmanagement opleiding past bij jou, als jij jezelf helemaal klaar wilt stomen voor een glansrijke carrière in de sales!

 

Voor wie is deze opleiding NIMA Sales Accountmanager opleiding geschikt?

Wanneer je werkzaam bent in een van de onderstaande beroepen, is het soms raadzaam om een cursus of sales opleiding verkoopopleiding te gaan doen. Voor een accountmanager, een verkoopleider, areamanager, een manager buitendienst, een commerciële teamleider of een product manager is het een uitgelezen kans om je sales-ervaring bij te spijkeren. Wij adviseren wel om vooraf de NIMA Sales A of een andere, vergelijkbareNIMA Sales accountmanager opleiding te hebben gevolgd. Deze NIMA Sales Accountmanager opleiding wordt gegeven op HBO-niveau. Studiebelasting voor deze NIMA Sales accountmanager opleiding is ongeveer tien klokuren per lesweek.

 

Programma

Deze NIMA Sales accountmanager opleiding Sales accountmanager B bestaat uit twee modulen, namelijk B1 en B2. We raden aan om de NIMA Sales accountmanager opleiding NIMA sales A voorafgaand aan de opleiding te volgen. Naast NIMA Sales accountmanager bieden wij ook de NIMA Sales accountmanager opleiding NIMA Sales B: Verkoopleider aan. Wil je meer weten over beide modules en hun examens? Klik dan op onderstaande links.

GA NAAR MODULE B1
GA NAAR MODULE B2

 

Sales Management opleiding NIMA Sales B accountmanager: het examen

De examens worden afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). Inschrijving voor de examens gebeurt altijd voor eigen rekening en op eigen risico. Studiebelasting voor deze NIMA Sales accountmanager opleiding is ongeveer tien klokuren per lesweek. De examens worden afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). Inschrijving is  altijd voor eigen rekening en verantwoordelijkheid.

 

Doelgroep

NIMA B Sales is een veel gekozen opleiding voor (aankomend) accountmanagers, verkoopleiders, areamanagers, managers buitendienst, commerciële teamleiders en productmanagers. Personen die leiding geven aan (een gedeelte van) een verkoopapparaat. Zij zijn betrokken bij het opstellen van het accountplan en moeten dit ook uitvoeren.

 

Niveau

HBO

 

Diploma

De examens worden afgenomen door het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). Inschrijving geschiedt altijd voor eigen rekening en verantwoordelijkheid.

 

Informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie over de NIMA B Sales opleiding tot accountmanager? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Vervolgstudie

Wil je na het afronden van de Opleiding sales accountmanager B2 verder studeren bij NIMA Opleidingen Zuid? Dan kun je altijd contact opnemen met je docent of het inschrijfbureau voor meer informatie. Hier kun je ook terecht voor bijlessen, als je je examen niet gehaald hebt.

 

Bijles

Heb je onverhoopt je NIMA-examen niet gehaald of wil je graag meer lessen voor je examen? Vraag dan via uw docent of het inschrijfbureau meer informatie over onze bijlestrajecten voor NIMA.

Direct inschrijven?


[contact-form-7 id="221" title="Contactformulier 1"]